Agenda

Tijdens de familieopstellingen en opstellingsceremoniën workshop worden invloeden uit het verleden op het nu zichtbaar gemaakt.

* Voorouderveld onderzoek. Krachtbronnen onderzoek.

* Op een vernieuwende manier kijken om opnieuw krachtig keuzes te maken. Inspiratie.

Welke hindernis ligt er over een doel of verlangen heen? Welke steun is er juist beschikbaar?

De workshops en coaching vinden plaats in Centrum de Appel, gevestigd in de statige 19e eeuwse villa Mariënboom aan de rand van Nijmegen aan de Groesbeekseweg 428.

De locatie kan eventueel in onderling overleg afgesproken worden.

Alle deelnemers ervaren eigen opstellingen: de transformerende werking van een triade, ontmoetingen in het voorouderveld, de vier richtingen op het kompas.

Vergoeding per deelnemer is inclusief thee en seizoensfruit, exclusief lunch.

Mogelijkheden: een vraag, thema om te onderzoeken bespreken, als representant deelnemen.

Deelnemen met een vraag: Wat loopt er spaak? Waar wil er gezien worden? Wat is het doel? Neem contact op om te worden uitgenodigd te vertellen (telefonisch of in een e-mail) over de vraag en eventueel over de familiegeschiedenis of andere relevante informatie.

Deelnemen als representant: Dankzij de opstellingenceremoniën brengt ook de deelnemer zonder eigen vraagstuk levensthema’s uit de schaduw in het licht. Wat betekenen de windrichtingen op het wiel voor persoonlijke ontwikkeling? Hoe kan een triade helpen met nieuw perspectief? Is er een voorouder of een historische figuur met wie u bent verbonden? Welke steun is er voor u en uw doelstellingen?

Belangrijk: Uw vraag kan privé worden gehouden en toch worden opgesteld in een groepsworkshop. Datgene wat u wilt onderzoeken kan geheel vertrouwelijk in behandeling worden genomen. Van tevoren maak ik een ontwerp voor uw persoonlijke opstelling en tijdens de opstellingendag werken we met dichtgevouwen briefjes. Daarvoor is wel tijdig contact opnemen aanbevolen.