Agenda

Tijdens de familieopstellingen workshop worden verbanden tussen verleden en nu zichtbaar gemaakt. Onderzoek je voorouderveld en kijk op een vernieuwende manier naar jezelf om opnieuw krachtig keuzes te maken. Welke schaduw ligt er over je doel of verlangen heen? Welke steun is er juist beschikbaar? Ontmoet nieuwe krachtbronnen, maak jezelf vrij en ervaar inspiratie.

Workshop: familieopstellingen en opstellingsceremoniën

Datum: zondag 7 oktober 2018

Tijd: 9.30-17.00

Locatie: Creatief en Spiritueel Centrum de Appel, Groesbeekseweg 428, Nijmegen

Alle deelnemers ervaren eigen opstellingen: de transformerende werking van een triade, ontmoetingen in het voorouderveld, de Vier Richtingen op het kompas.

Vergoeding per deelnemer: €80,- (inclusief thee en versnapering, exclusief lunch)

Mogelijkheden: een vraag, thema om te onderzoeken bespreken, als representant deelnemen.

Deelnemen met een vraag: Wat loopt er spaak? Waar wil je naar kijken? Naar welk doel wil je toe? Neem contact op en je wordt uitgenodigd te vertellen (telefonisch of in een e-mail) over je vraag en iets over je familiegeschiedenis.

Deelnemen als representant: Dankzij de opstellingsceremoniën brengt ook de deelnemer zonder eigen vraagstuk levensthema’s uit de schaduw in het licht. Wat betekenen de Vier Windrichtingen op het Wiel voor jouw ontwikkeling? Hoe kan een triade je helpen met nieuw perspectief? Is er een voorouder of een historische figuur met wie je bent verbonden? Welke steun is er voor jou en je ontwikkeling?

BELANGRIJK: je kan je vraag privé houden en toch opstellen in een groepsworkshop. Datgene wat je wil onderzoeken kan geheel vertrouwelijk in behandeling worden genomen. Van tevoren maak ik een ontwerp voor jouw unieke opstelling en tijdens de opstellingendag werken we met dichtgevouwen briefjes. Daarvoor is tijdig contact opnemen aanbevolen.