Voorstellen

The Knowing Field is sinds mei 2018 mijn praktijk voor het geven van verhelderende systemische opstellingen en het ontwerpen van ceremoniën.

Mijn naam is Jelke Jiwo. Sinds 2000 ben ik verbonden met Indonesië en de inlandse mystiek ten bate van het actief en vanuit het innerlijk creëren van je eigen leven. Sinds 2004 waren de Europese familieopstellingen waar ik mijn thema’s inbracht daarop een logisch vervolg. Deelname aan opstellingen gaven opheldering, transformatie, inzichten in geschiedenis, antwoorden op lastige vragen. Het vinden van zelfvertrouwen, familie, roots, cultuur, inspiratie.

Klik op plaatje voor meer foto’s (Instagram)

Opleidingen

2016 – 2008: trainingen in Systemic Ritual® door Daan van Kampenhout, gedurende een vijftal 2-daagse seminars.

2015: Vervolgopleiding Systemisch Werken en Rituelen van Heilig Vuur in provincie Utrecht.

2014: training organisatieopstellingen Vierdaagse Organisatie Dynamieken van Heilig Vuur.

‘Jelke heeft focus, kennis, helderheid, en een uitmuntend gevoel voor datgene wat nog onzichtbaar en onuitgesproken is.’ Irene Grijpink, Heilig Vuur

2009: Basisopleiding Systemisch Werken in provincie Limburg.

2009: Creatieve Communicatie basisopleiding Tekentaal. Die kennis over de taal en ontwikkeling van tekeningen bracht me reeds op verschillende scholen voor de klas, waar de kinderen zich ontpopte als enthousiaste en geconcentreerde kunstenaars.

‘Every child is an artist. The challenge is how to remain an artist once we grow up.’
Picasso

Sinds 2004 tot nu stel ik thema’s voortkomend uit eigen leven en voorouderveld op. Zowel in talrijke workshops van verscheidende opstellers als autonoom.

Sinds 2000 tot nu zijn het Javaanse kebatinan en kejawen, een universele vorm en een traditionele stijl voor verinnerlijking, mijn transformationele basis.

‘Rame ing gawe, sepi ing pamrih, memayu hayuning bawono.’
Een eeuwenoude spreuk met de betekenis: zet je met een groot hart in voor de schoonheid van onze planeet en al haar bewoners.